I’m not sure did I ask the right questions?

Membrane Center - Frequently asked questions

 

  • Moet ik altijd naar dezelfde membranen kopen?
Dit is afhankelijk van de situatie bepaald type membraan en het gebruik. Bijvoorbeeld, als de huidige gebruikte membraan is een gestandaardiseerde grootte en type is het niet altijd nodig om precies te kopen hetzelfde membraan. Gestandaardiseerde membranen zijn uitwisselbaar - vervangers. Misschien wilt u controleren op de in verband met deze uitwisselbaarheid besparingen. 
 
  • Hoe werkt deze standaardisatie - uitwisselbaarheid werk?
Membraan fabrikanten hebben afgesproken, alsmede drukvat fabrikanten, zodat hun Gemerkte membranen kunnen worden uitgewisseld, dat wil zeggen: er substituten gebaseerd op de grootte, lengte, diameter en onderlinge verbindingen. Dit zorgt voor meer concurrentie en dus leidt tot lagere prijzen voor de slimme koper. Echter, moeten alle membranen altijd worden gecontroleerd op basis van het product sheet, prestaties en diervoeders kwaliteit van het water en de samenstelling. Sommigen kunnen een specifieke eindkap adapter nodig om dit te laten werken.
 
  • Als ik kopen van Water Tech Trading hoe zit het met de garantie & garantie? 
Deze zijn hetzelfde als het kopen rechtstreeks van een ander bedrijf of fabrikant. Maar we benadrukken dat de nodige voorzorgsmaatregelen moeten zijn genomen om voortijdige vervuiling van membranen te voorkomen.
 
  • Waarom worden mijn membranen vervuiling in een snel tempo?
Normaal gesproken moet dit niet het geval. Geavanceerde membraantechnologie zorgt voor 3 jaar van de werking voordat membranen zijn op de lagere limieten van flux / stroming. Meestal voortijdige membraanvervuiling wordt veroorzaakt door besmetting door de samenstelling van het voedingswater: schaal slib, bacteriën en organische verbindingen (alleen of in combinatie). Wij adviseren om het voedingswater compositie kunt controleren en als een pre-filtratie-systeem is op zijn plaats en goed werkt.  
 
  • Is Water Tech Trading met betrekking tot membraan fabrikanten?
We zijn in verband met de fabrikant om redenen van technologische ontwikkeling en innovatie en een consult hebben als we nodig hebben om oplossingen buiten onze normale levering te vinden. Maar, we zijn een onafhankelijke onderneming op het gebied van advies en prijsstelling.  

Mijn vraag staat er niet bij, ik heb nog een andere vraag!